Wat doet de vereniging

Met alle leden zorgen wij er samen voor dat de vereniging blijft bestaan.
Daarbij zorgen we er ook voor dat alle activiteiten met elkaar gedaan worden.

De basis begint bij een bestuur. Deze vrijwilligers runnen het geheel op administratief gebied en zorgen ervoor dat informatie naar alle leden gestuurd wordt, maar bijvoorbeeld ook de mest uitgezocht wordt en op tijd wordt geleverd in het voorjaar.
We zijn immers een actieve vereniging waar dit allemaal bij hoort.

Zo is er ook elk jaar een jaarvergadering. Hiermee wordt d.m.v. een bijeenkomst alle leden op de hoogte gesteld hoe de vereniging er voor staat.

Dan hebben we vrijwilligers voor de kantine en ’t winkeltje.
Zo kan je elke zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur bij ’t winkeltje benodigdheden voor je tuin kopen. Denk aan mest, aarde, zaden, palen en dergelijke.

De kantine is elke eerste zaterdag van de maand open tussen 10 en 11 voor een gezamenlijke bak koffie/thee met wat lekkers. Veelal gebakken door en voor leden. Gezellige gesprekken leiden onder andere naar tips & tricks, zaden uitwisselen en lekker recepten.

Daarnaast is iedereen vrijwilliger!
De paden om je eigen tuin heen schoffel je zo nu en dan schoon. Tevens is er elke maand ook een nieuwe groep leden die het algemeen onderhoud uitvoeren zoals wat schoffelen en snoeiwerk in de gezamenlijke perken. Hierdoor komt ieder tuinlid een keer aan de beurt.

Samen staan we sterk en hebben we een mooie vereniging!